Aalst, BEL
info@compagniegardavoe.be

DANSERS

Compagnie Gardavoe en Move Dancecenter zoeken dansers!

Kom naar onze open auditie!

Compagnie Gardavoe zoekt samen met Move Dancecenter dansers (vanaf 16 jaar) voor haar nieuwe creatie, CONFITUUR // de dans van de roze balletten. Een fictief wraakepos geënt op het tijdsgewricht van de loden jaren ‘80 van België. Over onrecht en doofpotten. Over machtsmisbruik en decadentie. Over ballet en confituur. Allemaal overgoten met een sappige saus van aanstekelijke Swing Jazz.

Zondag 29 januari 2023 organiseren we samen met Move Dancecenter een open auditie om danstalent te ontdekken. In totaal gaan we op zoek naar 20 dansers (10 vrouwen en 10 mannen). De muziek- en dansstijl die in de voorstelling centraal staat is Swing Jazz (denk aan de roaring twenties van de 20ste eeuw met z’n decadente feestjes). De dans zal deel uitmaken van een groter verhaal en zal mee vorm geven aan de totaalbeleving van CONFITUUR // de dans van de roze balletten.

Via een dansworkshop en een eigen stukje van +/- 1 min. kan je op 29 januari 2023 het beste van jezelf laten zien. Aureline D’Haese, leerkracht en choreograaf bij Move Dancecenter, begeleidt de workshop. Aanmelden voor deze auditie kan tussen 09:30 en 17:00. De auditie zal doorgaan in Move Dancecenter, Wijngaardveld 6 in Aalst.

Schrijf je via dit inschrijvingsformulier in voor de open audities.

Heb je vragen of wil je op een andere manier betrokken worden bij het project (decor, techniek, figuratie, productie, …)? Mail naar info@compagniegardavoe.be