Aalst, BEL
info@compagniegardavoe.be

Compagnie Gardavoe zoekt muzikanten

In het kader van ons nieuwe project, AENEAS // de wapens en de man, zijn we op zoek naar muzikanten om deel uit te maken van een pop-uporkest (strijkers, blazers, percussionisten, toetsenisten, …).

OVER HET PROJECT

Na het succes van TEN OORLOG brengt Compagnie Gardavoe een eigen creatie: AENEAS // de wapens en de man, gebaseerd op het klassieke epos van de Romeinse dichter Vergilius. Het wordt opnieuw een totaalspektakel, waarin toneel, muziek, beweging en beeldende kunsten samengaan. Voor de muzikale ondersteuning werken we met het oeuvre van barokcomponist Henry Purcell. Purcell is voornamelijk bekend om zijn opera “Dido and Aeneas”, waaruit onder andere de beroemde aria “Dido’s Lament” komt. Purcell’s composities zullen zowel klassiek gebracht, als modern bewerkt worden onder begeleiding van muzikante Elisabeth De Loore. De bedoeling is dat de prachtige muziek van Purcell versmelt tussen klassiek en modern.

WE ZOEKEN MUZIKANTEN DIE…

  ● hun instrument graag – virtuoos – bespelen en goed beheersen.

  ● graag uitvoeren en bladmuziek spelen of er net mee willen experimenteren of er altijd al van gedroomd hebben om een (pop-up)orkest te leiden/coachen/dirigeren binnen de wereld van het totaalspektakel.

  ● vrij zijn voor een voorstellingenreeks in september 2020 (10 tot 13 avonden).

  ● bereid zijn tot diepgaand repeteren.

  ● minstens 16 jaar zijn.

INTERESSE? KOM NAAR ONZE INFOAVOND OP

  VRIJDAG 15 NOVEMBER 2019 / OM 19:00 UUR / IN UTOPIA, ZAAL ‘DE GEUZEN’

U krijgt er een interactieve briefing over:

  ● Compagnie Gardavoe

  ● De productie zelf

  ● Het muzikale actieplan

Nadien praten we gezellig na in UTOPIA. Het café blijft die vrijdag (15 november) uitzonderlijk open.

Meer info:
info@compagniegardavoe.be
0484/64.70.97