Cast & Crew

Yves De Pauw (regie)

Yves De Pauw maakt theater. Hij schrijft, regisseert, acteert en doceert. Zowel bij Compagnie Lodewijk/Louis, zijn eigen theatergezelschap, als bij andere gezelschappen: KVS, ’t ARSENAAL, tg Onderhetvel. Zowel met professionelen als met amateurspelers. Zolang er maar samen voor dat ene doel gegaan wordt: een voorstelling maken waarbij de toeschouwers hun verbeelding de vrije loop kunnen laten en waarbij ze anders naar huis kunnen gaan, dan hoe ze aankwamen.

Caroline D’Haese (dans en co-regie)

Caroline D’Haese studeerde hedendaagse dans en choreografie aan de London Contemporary Dance School (UK), The California Institute of the Arts (USA) en het Hoger Instituut voor Dans in Lier. Ze verdiept zich nog steeds verder in improvisatie. Caroline is actief als danseres, choreografe en docente (improvisatie en compositie, hedendaagse dans) in binnen- en buitenland. Ze werkt als freelancer met andere choreografen/regisseurs en heeft grote affectie voor het coachen van jonge makers. Ze werkt regelmatig samen aan interdisciplinaire voorstellingen en heeft een diepe belangstelling voor andere dansante lichamen en leeftijden.

Maarten Van Ingelgem (muziek)

Maarten Van Ingelgem studeerde piano bij Jan Michiels aan het conservatorium van Brussel en compositie bij Wim Henderickx aan het conservatorium van Antwerpen.  Zijn compositorisch oeuvre is divers en gaat van solowerk over strijkkwartetten en een kameropera tot een pianoconcerto. Voor dit laatste werk kreeg hij de Prijs voor Nieuwe Muziek van de provincie Oost-Vlaanderen. Sabam reikte hem de Gouden Klaproos uit voor koorcompositie en hij is laureaat van de European Award for Choral Composers. Zijn oratorium Onvoltooid Landschap, dat in 2015 op de 13de plaats eindigde in de Klara Top 100, wordt eind 2018 voor het eerst in Aalst uitgevoerd.

Gert Schatteman (decorontwerp)

Gert Schatteman is beeldend kunstenaar. Hij staat bekend als ervaren en artistiek vervaardiger van figuren in piepschuim, o.a. voor de Aalsterse Carnavalsstoet. Hij is een creatief-onrustige geest die steeds op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen en technieken. Hij beoefent een agressief expressionisme met een serieuze link naar de natuur, waarbij zijn fascinatie voor structuur en textuur van o.a. hout en boomschors duidelijk primeert.

Acteurs/performers

Lieselot Cammerman, Erwin Coppens, Bart Danckaert, Steven De Beleyr, Haike D’Haese, Steven De Leeneer, Dennis De Wolf, Mick Galliot Fabré, Lies Geldhof, Erik Hendrickx, Katrien Hendrickx, Willy Herremans, Wim Rasschaert, Ann Strickx, Arno Van Den Brulle, Elise Van Den Brulle, Bob Van Impe, Filip Van de Winkel, e.a

Muzikanten

Cantate Domino (o.l.v. Andries De Winter) en het blokfluitensemble van de Academie voor Podiumkunsten Aalst (o.l.v. Nathalie Fransen)

Medewerkers

Productieleiding:  Ann Strickx, Yves De Pauw, Arno Van Den Brulle

Productieteam: Katrien Hendrickx, Lieselot Cammerman, Elise Van Den Brulle, Steven De Leeneer, Filip Van De Winkel, Lies Geldhof, Caroline D’Haese

Regie-assistentie: Lynn Marcoen en Lieselot Cammerman

Fotografie en video: Compagnie Gardavoe en Sam Van den Eede

Soundtrack video: Simon Mahieu

Flyerontwerp: Glenn D’Hondt en Bolton

Kostuums: (de studenten van DvM HTB) Nynke Van de Poel, Evelien De Bock, Audrey Bové, Joyce De Gucht, Tine Jansegers, Nynke Moens; onder begeleiding van Sarah Bael, Mieke Verstraeten en Hans Gyselinck